Khasiat Zinc

Zinc merupakan nutrisi yang juga diperlukan dalam meningkatkan kesihatan kita. Zinc mempunyai banyak khasiat yang membantu kita dalam masalah kesihatan. Khasiat zinc diperlukan untuk memastikan tubuh kita membesar dan dikawal dengan baik. Zinc terdapat dalam sel-sel di seluruh badan kita. Ia membantu sistem imunisasi badan kita untuk melawan serta menyerang bakteria. Zinc juga membantu menghasilkan protein dan DNA dalam badan. Makanan seperti daging, makanan laut, produk tenusu, kekacang, bijirin mempunyai kandungan zinc yang tinggi.
Zinc Complex dari Shaklee juga mempunyai banyak khasiat / manfaat kepada tubuh kita. Ia dirumus khas daripada zinc glukonat semulajadi. Ianya digabungkan dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah diserap oleh tubuh kita.


Dapatkan supplement Zinc anda hari ini. Hubungi kami untuk ketahui lebih lanjut tentang supplement yang sesuai untuk anda. Kami akan bantu anda sedaya yang kami mampu. In Shaa ALLAH.. 

Kepada mereka yang mencari supplement untuk Set Berpantang, boleh click link ini!
Ini pula, testimoni dari customer kami!

msg/whatsapp/wechat: 0196972866
email: suppl3ment4all@gmail.com
fb page: http://www.facebook.com/Supplement4all (jom like!)** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration** 
 ** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Label: ,